Nyheter

Viktig information till föreningen

Hoppas att ni trivs bra i era nya bostäder och att ni har funnit er väl tillrätta.

Dessvärre får ni detta brev med anledning av en allvarlig händelse som har inträffat i en av våra föreningsmedlemmars hem.
Den 8 april lossnade en smyg ovanför altandörren på bottenvåningen och orsakade ett hack i golvet, och hade även kunnat åsamka skador på ett barn som befann sig precis i närheten när det hände.

 

Vi förstår att den här typen av händelse skapar både ilska och oro.
Med detta brev vill vi säga att vi tar den här händelsen på allra största allvar och har tillsatt en utredning för att ingenting liknande ska kunna inträffa igen.
Vår utredning visar på att gummilister har satts som utfyllnad på smygen, vilket i sin tur har gjort att sättlimmet mellan smyg och träregel inte har fått fäste ordentligt.
Det här är givetvis inte rutin i vår produktion.

 


Utöver att naturligtvis gå till botten med detta inom vår produktionsenhet vill vi också vidta ytterligare åtgärder för att garantera säkerheten hos er bostadsköpare.
I den drabbade familjens hem har vi stiftat fast smygen och vi önskar nu att få komma in i samtliga lägenheter och utföra samma åtgärd.

 

Vi kommer att göra detta omgående och tar kontakt med er inom kort.

 

Vid frågor om det inträffade eller om de åtgärder som vi kommer att göra är ni välkomna att kontakta oss på telefonnummer 010-434 1357. 

 


Vänliga hälsningar

Tomas, Sabah & Per

 

OBOS